Fujifilm instax mini 8 handleiding

Fujifilm instax mini 8

Bekijk hier de Fujifilm instax mini 8 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Direct klaar camera handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Fujifilm instax mini 8?

Wanneer u een vraag heeft over de "Fujifilm instax mini 8" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hi,Toen ik de eerste foto maakte met een nieuw foto pakje, bleef het kaartje hangen en kwam er niet uit. Na veel moeite is het me gelukt om het foto blokje uit de camera te verwijderen maar nu blijven alle lampjes knipperen naast de lens en worden er geen foto's meer gemaakt ook met een nieuw pakje niet.Ik ga over 2 dagen voor 5 maanden weg dus ik zou het graag snel willen oplossen.Groetjes

Noé, 5 maanden geleden

De camera maakte geen foto. Daarna de achterkant open gemaakt. De foto cassette kon er niet uit. Na het sluiten ervan branden alle lichtjes boven de lens. En het rode lampje ook. De camera maakt geen foto's meer. Ik heb de camera nog maar een paar weken in mijn bezit. Weet iemand wat de oorzaak is? Of nog fijner, wat ik eraan kan doen om het op te lossen?

Gonneke, 5 maanden geleden

Hallol beste,Ik had een vraagje over de intex mini 8De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het ronde lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ??Hoe kan dat,?Groetjes priscilla

priscilla, 11 maanden geleden

Hallol beste, Ik had een vraagje over de intex mini 8 De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het rode lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ?? Hoe kan dat

Jordan, 6 maanden geleden

Hoi priscilla hoe heb jij dit opgelost??

Lizzy, 6 maanden geleden

Wanneer ik een foto wil maken knipperen alle lampjes van de licht instellingen naast de lens rood. Aan de batterijen ligt het niet want die heb ik al een paar keer vervangen om te kijken of dat het was. Weten jullie misschien wat het kan zijn?

Esmee Loppé, 5 maanden geleden

ik heb een instax mini 8 maar ik heb een foto gemaakt en die komt er niet uit en de lampjes bij mijn lens knipperen nu. What to do?

lola, 4 weken geleden

Rode lampe bij zoeker blijft branden en alle oranje lampjes aan de voorzijde knipperen venster blijft S in venster verder geen mogelijkheden.

Loek, 2 maanden geleden

Wat betekend het als alle lampjes blijven knipperen wanneer je hem aanzet?

Taal, 3 maanden geleden

Hallo,We hebben vandaag net de camera binnengekregen maar het lichtje blijft alleen maar op home branden. Als we hem op zonnetje zetten verspringt het steeds. Hoe kan dat?Groeten ida

Ida, 5 maanden geleden

Ik had een vraagje over de instax mini 8. De lichtjes van de standen knipperen steeds als je een foto probeert te maken.

Marjolijn, 5 maanden geleden

Ik wou een foto trekken en er kwam geen fototje uit, daarna toen ik de camera terug aanzette waren de lichtjes constant aan het flikkren. Is die nu kapot, zijn de batterijen leeg of zijn men fototjes op want ik weet het niet.

Ilvi, 5 maanden geleden
Fujifilm instax mini 8 PDF voorvertoning
Film afmeting: 54 x 86 mm
Afmeting afbeelding: 62 x 46 mm
Kleur van het product: Blauw
Normal focusing bereik: 0.6 - ∞ m
Lensstructuur (elementen/groepen): 2/2
Blootstelling type: Handmatig
Sluiter
Snelste camera sluiter snelheid: 1/60 s
Langzaamste camera sluiter snelheid: - s
Flitser
Flash herlaadtijd: 0.2 s
Ingebouwde flitser:
Flitsbereik: 0.6 - 2.7 m
Energie
Ondersteund aantal accu's/batterijen: 2
Cylindrische batterij-grootte: AA
Accu/Batterij voltage: 1.5 V
Levensduur batterij (film-packs): 10
Gewicht en omvang
Breedte: 116 mm
Hoogte: 68.2 mm
Diepte: 118.3 mm
Gewicht: 307 g
Indicatie
LED-indicatoren:
Zoeker
Vergroting: 0.37 x
Inhoud van de verpakking
Draagriem:
Batterijen meegeleverd:
Gebruikershandleiding: