Fujifilm instax mini 8 handleiding

Bekijk hier de Fujifilm instax mini 8 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Direct klaar camera handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Fujifilm instax mini 8?

Wanneer u een vraag heeft over de "Fujifilm instax mini 8" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

De camera maakte geen foto. Daarna de achterkant open gemaakt. De foto cassette kon er niet uit. Na het sluiten ervan branden alle lichtjes boven de lens. En het rode lampje ook. De camera maakt geen foto's meer. Ik heb de camera nog maar een paar weken in mijn bezit. Weet iemand wat de oorzaak is? Of nog fijner, wat ik eraan kan doen om het op te lossen?

, 1 jaar geleden

Hi,Toen ik de eerste foto maakte met een nieuw foto pakje, bleef het kaartje hangen en kwam er niet uit. Na veel moeite is het me gelukt om het foto blokje uit de camera te verwijderen maar nu blijven alle lampjes knipperen naast de lens en worden er geen foto's meer gemaakt ook met een nieuw pakje niet.Ik ga over 2 dagen voor 5 maanden weg dus ik zou het graag snel willen oplossen.Groetjes

, 1 jaar geleden

Hallol beste,Ik had een vraagje over de intex mini 8De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het ronde lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ??Hoe kan dat,?Groetjes priscilla

, 1 jaar geleden

Hallol beste, Ik had een vraagje over de intex mini 8 De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het rode lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ?? Hoe kan dat

, 1 jaar geleden

Hoi priscilla hoe heb jij dit opgelost??

, 1 jaar geleden

Wanneer ik een foto wil maken knipperen alle lampjes van de licht instellingen naast de lens rood. Aan de batterijen ligt het niet want die heb ik al een paar keer vervangen om te kijken of dat het was. Weten jullie misschien wat het kan zijn?

, 1 jaar geleden

Hi,Toen ik de eerste foto maakte met een nieuw foto pakje, bleef het kaartje hangen en kwam er niet uit. Na veel moeite is het me gelukt om het foto blokje uit de camera te verwijderen maar nu blijven alle lampjes knipperen naast de lens en worden er geen foto's meer gemaakt ook met een nieuw pakje niet.

, 7 maanden geleden

Hallo ik heb een polaroid camera mini 8 en nu blijven de lampjes branden en kan geen foto’s maken. Ik heb diversen nieuwe batterijen gekocht en nog hielp dat niets.Ik hoor dat dit een meer voorkomende probleem is wat kunnen wij hieraan doen.Mvg nel kaffa

, 4 maanden geleden

mijn instax mini 8 zijl lampjes van boven fliperen de hele tijd als ik mijn instax open en ik kan geen fotos treken

, 5 maanden geleden

Dag mensen, Het zelfde probleem had ik ook!Maar de officieele batterijen horen er gewoon in anders doet de camera het niet.Misschien dat de HEMA een andere batterij heeft?Gr Martijn

, 7 maanden geleden

ik heb een instax mini 8 maar ik heb een foto gemaakt en die komt er niet uit en de lampjes bij mijn lens knipperen nu. What to do?

, 8 maanden geleden

Ook ik heb het probleem met het een foto die bleef hangen, vervolgens pakje en foto er met veel moeite uit getrokken, maar nu blijven alle lichtjes knipperen en maakt hij geen foto meer. Heeft iemand dit op kunnen lossen? Of zijn jullie terug naar de winkel gegaan?

, 10 maanden geleden

heb hetzelfde probleem. Ik heb ontdekt waarom de lampjes knipperen: het ijzeren haakje in het reservaat van de foto's is blijven steken. Alleen ben ik nog volop op zoek om de juiste reparatiemethode te vinden voor dit probleem... Als je iets vind zeg je het me an? Ik zou graag terug een werkende camera hebben :)

, 9 maanden geleden
Fujifilm instax mini 8 PDF voorvertoning
Film afmeting: 54 x 86 mm
Afmeting afbeelding: 62 x 46 mm
Snelste camera sluiter snelheid: 1/60 s
Langzaamste camera sluiter snelheid: - s
Kleur van het product: Blauw
Flash herlaadtijd: 0.2 s
Ondersteund aantal accu's/batterijen: 2
Cylindrische batterij-grootte: AA
Accu/Batterij voltage: 1.5 V
Levensduur batterij (film-packs): 10
Breedte: 116 mm
Hoogte: 68.2 mm
Diepte: 118.3 mm
Gewicht: 307 g
Normal focusing bereik: 0.6 - ∞ m
Lensstructuur (elementen/groepen): 2/2
Blootstelling type: Handmatig
LED-indicatoren:
Vergroting: 0.37 x
Ingebouwde flitser:
Flitsbereik: 0.6 - 2.7 m
Draagriem:
Batterijen meegeleverd:
Gebruikershandleiding:
/ 192