Fujifilm instax mini 8 handleiding

Bekijk hier de Fujifilm instax mini 8 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Direct klaar camera handleiding is geheel gratis.

Hi,Toen ik de eerste foto maakte met een nieuw foto pakje, bleef het kaartje hangen en kwam er niet uit. Na veel moeite is het me gelukt om het foto blokje uit de camera te verwijderen maar nu blijven alle lampjes knipperen naast de lens en worden er geen foto's meer gemaakt ook met een nieuw pakje niet.Ik ga over 2 dagen voor 5 maanden weg dus ik zou het graag snel willen oplossen.Groetjes

Noé, 3 maanden geleden

Hallol beste,Ik had een vraagje over de intex mini 8De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het ronde lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ??Hoe kan dat,?Groetjes priscilla

priscilla, 9 maanden geleden

Hallol beste, Ik had een vraagje over de intex mini 8 De lampjes blijven heel de tijd knipperen en voor blijft het rode lampje branden en hij maakt geen foto's meer nu ?? Hoe kan dat

Jordan, 4 maanden geleden

Hoi priscilla hoe heb jij dit opgelost??

Lizzy, 4 maanden geleden

Ik heb sinds kost de instax mini 8. Ik heb de foto kaartjes er al in gestopt. Het zwarte test fototje is er al uit gekomen en ik heb ook al een eerst echte foto gemaakt. Dit ging allemaal goed. Ik hen daarna het klepje waar de foto's ingaan geopend, wat bijlkbaar niet de bedoeling was. Nu heb ik hem weer ducht gedaan maar in plaats van 9 staat er S in dat kleine rondje. Hoe krijg ik dat weer terug op de nome telling? Of is dat strippje met foto's kapot.? En moet ik er weer een nieuwe in stoppen?

Juul, 10 maanden geleden

Ook ik heb het probleem met het een foto die bleef hangen, vervolgens pakje en foto er met veel moeite uit getrokken, maar nu blijven alle lichtjes knipperen en maakt hij geen foto meer. Heeft iemand dit op kunnen lossen? Of zijn jullie terug naar de winkel gegaan?

Merel, 2 weken geleden

Rode lampe bij zoeker blijft branden en alle oranje lampjes aan de voorzijde knipperen venster blijft S in venster verder geen mogelijkheden.

Loek, 3 weken geleden

Wat betekend het als alle lampjes blijven knipperen wanneer je hem aanzet?

Taal, 1 maand geleden

Hallo,We hebben vandaag net de camera binnengekregen maar het lichtje blijft alleen maar op home branden. Als we hem op zonnetje zetten verspringt het steeds. Hoe kan dat?Groeten ida

Ida, 3 maanden geleden

Ik had een vraagje over de instax mini 8. De lichtjes van de standen knipperen steeds als je een foto probeert te maken.

Marjolijn, 3 maanden geleden

Ik wou een foto trekken en er kwam geen fototje uit, daarna toen ik de camera terug aanzette waren de lichtjes constant aan het flikkren. Is die nu kapot, zijn de batterijen leeg of zijn men fototjes op want ik weet het niet.

Ilvi, 3 maanden geleden

Er komen geen foto's meer uit de camera terwijl er nog wel genoeg foto's inzitten. Als ik een foto maak flitst ie wel en wordt het nummertje van het aantal foto's wel minder maar er komt geen foto uit. Wat is het probleem?

Inge , 3 maanden geleden
Fujifilm instax mini 8 PDF voorvertoning
Film afmeting: 54 x 86 mm
Afmeting afbeelding: 62 x 46 mm
Kleur van het product: Blauw
Normal focusing bereik: 0.6 - ∞ m
Lensstructuur (elementen/groepen): 2/2
Blootstelling type: Handmatig
Sluiter
Snelste camera sluiter snelheid: 1/60 s
Langzaamste camera sluiter snelheid: - s
Flitser
Flash herlaadtijd: 0.2 s
Ingebouwde flitser:
Flitsbereik: 0.6 - 2.7 m
Energie
Ondersteund aantal accu's/batterijen: 2
Cylindrische batterij-grootte: AA
Accu/Batterij voltage: 1.5 V
Levensduur batterij (film-packs): 10
Gewicht en omvang
Breedte: 116 mm
Hoogte: 68.2 mm
Diepte: 118.3 mm
Gewicht: 307 g
Indicatie
LED-indicatoren:
Zoeker
Vergroting: 0.37 x
Inhoud van de verpakking
Draagriem:
Batterijen meegeleverd:
Gebruikershandleiding: