Gardena Watertimer T 1030 D handleiding

Gardena Watertimer T 1030 D

Bekijk hier de Gardena Watertimer T 1030 D handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Besproeiingsbesturing handleiding is geheel gratis.

Merk
Gardena
Model
Watertimer T 1030 D
Product
Besproeiingsbesturing
Taal
Nederlands, Duits, Frans, Italiaans
Bestandstype
PDF
Website
http://www.gardena.com/
GARDENA
®
D Betriebsanleitung
Bewässerungsuhr electronic
F Mode d’emploi
Programmateur electronic
I Istruzioni per l’uso
Watertimer elettronico
NL Instructies voor gebruik
Elektronische watertimer
GR Οδηγες χρσης
Ηλεκτρονικς Προγραμ-
ματιστς Ποτσματος
T 1030 D
Art. 1825-20
GR
NL
I
F
D

Vraag over de Gardena Watertimer T 1030 D?

Wanneer u een vraag heeft over de "Gardena Watertimer T 1030 D" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

storing:lichtjes knipperen van: Time, Start Time en Run Time. Frequency brandt niet. Batterij vervangen, opnieuw ingesteld, steeds deze storing. Graag reactie.

, 4 jaar geleden
+9

als ik de de kraan open draai blijf het water door timer lopen ook als deze is ingesteld, hoop spoeding van u te horen want ga morgen op vakantie. vriendelijke groet carla kaandorp

, 1 jaar geleden
+6

Betreft watertimer T 1030 (zonder D). 2 jaar oud, 2 keer gebruikt en voorzichtig behandeld. Na instellen knippert de groene led, maar op de ingestelde tijd werkt de timer niet, er gebeurt niets. Het handmatig sproeien werkt wel. Hoe krijg ik de timer weer aan het funktioneren. Bestaat er ook de mogelijkheid dat ik uit coulanche een nieuwe timer krijg, want ik lees bij klachten dat het euvel vaker voorkomt.

, 4 jaar geleden
+5

Na het instellen van de 5 programmapunten en zet daarna de kraan open dan begint het sproeiproces in afwijking van de ingestelde waarden. Ik heb ook een ander persoon het programma laten instellen met het zelfde resultaat. De water timer heeft vele jaren probleemloos gewerkt. Wat is het advies?

, 2 weken geleden
0

Ik heb de sroeicomputer T 1030 D van Gardena diverse malen goed ingesteld, maar wanneer ik hen aanzet op ön"gat hij meteen sproeien en niet uit na de ingesteld 10 minuten. Hoe los je dit op?

, 1 jaar geleden
+1

ik zou graag de handleiding van de gardena watertimer T 1030 D ontvangen

, 2 jaar geleden
+1

ik zou graag een handleiding van watertimer T 1030 ontvangen

, 4 jaar geleden
+1

watertimer T 1030 D geprogrammerd , neiuwe batterij , springt wel bij maar stopt niet meer. gaarne oplossing

, 4 jaar geleden
+1

wat betekent Memory

, 1 jaar geleden
0

Ik heb de batterij vervangen en bij het opnieuw programmeren blijf hij op Day hangen. Ik kan dan niet verder. Graag een antwoord.

, 1 jaar geleden
0

Geachte Mvr/Hr Ben sinds enkele jaren in het bezit van de T1030D, werkte altijd naar behoren, maar sinds kort gaan de batterijen maar enkele dagen mee, na enkele dagen gaan er twee led's knipperen en moet ik weer een nieuwe batterij plaatsen. Aan de batterij kan het niet liggen ik gebruik oa duracel batterijen. Mijn vraag is wat kan ik doen. Met vriendelijke groet Wim Kommeren

, 1 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten: