Gardena Watertimer T 1030 D handleiding

Bekijk hier de Gardena Watertimer T 1030 D handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Besproeiingsbesturing handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Gardena Watertimer T 1030 D?

Wanneer u een vraag heeft over de "Gardena Watertimer T 1030 D" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

storing:lichtjes knipperen van: Time, Start Time en Run Time. Frequency brandt niet. Batterij vervangen, opnieuw ingesteld, steeds deze storing. Graag reactie.

, 4 jaar geleden

als ik de de kraan open draai blijf het water door timer lopen ook als deze is ingesteld, hoop spoeding van u te horen want ga morgen op vakantie. vriendelijke groet carla kaandorp

, 1 jaar geleden

Betreft watertimer T 1030 (zonder D). 2 jaar oud, 2 keer gebruikt en voorzichtig behandeld. Na instellen knippert de groene led, maar op de ingestelde tijd werkt de timer niet, er gebeurt niets. Het handmatig sproeien werkt wel. Hoe krijg ik de timer weer aan het funktioneren.Bestaat er ook de mogelijkheid dat ik uit coulanche een nieuwe timer krijg, want ik lees bij klachten dat het euvel vaker voorkomt.

, 4 jaar geleden

Ik heb de sroeicomputer T 1030 D van Gardena diverse malen goed ingesteld, maar wanneer ik hen aanzet op ön"gat hij meteen sproeien en niet uit na de ingesteld 10 minuten. Hoe los je dit op?

, 5 maanden geleden

ik zou graag de handleiding van de gardena watertimer T 1030 D ontvangen

, 1 jaar geleden

ik zou graag een handleiding van watertimer T 1030 ontvangen

, 3 jaar geleden

watertimer T 1030 D geprogrammerd , neiuwe batterij , springt wel bij maar stopt niet meer.gaarne oplossing

, 3 jaar geleden

wat betekent Memory

, 5 maanden geleden

Ik heb de batterij vervangen en bij het opnieuw programmeren blijf hij op Day hangen.Ik kan dan niet verder.Graag een antwoord.

, 5 maanden geleden

Geachte Mvr/HrBen sinds enkele jaren in het bezit van de T1030D, werkte altijd naar behoren, maar sinds kort gaan de batterijen maar enkele dagen mee, na enkele dagen gaan er twee led's knipperen en moet ik weer een nieuwe batterij plaatsen. Aan de batterij kan het niet liggen ik gebruik oa duracel batterijen. Mijn vraag is wat kan ik doen.Met vriendelijke groet Wim Kommeren

, 1 jaar geleden
Gardena Watertimer T 1030 D PDF voorvertoning