Gigaset A420A Duo Set handleiding

Bekijk hier de Gigaset A420A Duo Set handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Dect/voip-telefoon handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Gigaset A420A Duo Set?

Wanneer u een vraag heeft over de "Gigaset A420A Duo Set" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

hoe lang zit er garantie op ??

, 1 jaar geleden

ik kan niet in speken en ze kunnen mij niet te woord staan

, 1 jaar geleden

Wij hebben al een A420 op een telefoonnummer. Is het mogelijk om in hetzelfde huis een tweede Gigaset aan te sluiten op een ander telefoonnummer. M.a.w. kunnen de signalen van de ene set de andere storen of werkt iedere set op een andere frequentie?

, 1 jaar geleden

Ik heb een gegaste a420 duo en wil graag de instelling max bereik uitschakelen. Echter in de handleiding staat op pagina 2: " Als u de instelling Max. bereik uitschakelt (menu-overzicht ¢ pagina 24), wordt het DECT-signaal van het toestel tij-dens een gesprek met wel 80% verlaagt bij half bereik" .Echter als ik dan naar pagina 24 ga dan lees ik "ECO DECT ¢ pagina 2"Kortom, hoe kan ik mijn basisstation en handset zodanig instellen dat er minimale straling is?Bij voorbaat dank!

, 1 jaar geleden

Hoe zet ikalarmsignaal van de wekker uit?

, 1 jaar geleden

Ik heb het volgende probleem: Ik kan wel gebeld worden, maar ik kan zelf niet bellen naar iemand?

, 1 jaar geleden

Als de telefoon over gaat is hij haast niet toehoren hoe kan ik hem harder zetten , staat niet in de gebruiksaanwijzing . Hartelijk dank

, 2 jaar geleden

Sinds kort ben ik in het bezit van een Gigaset A420A. Bij mijn vorige toestel had ik nummerweergave. Bij mijn huidige telefoon, de Gigaset, heb ik enkel nummerweergave op het tweede toestel, op de bovenetage, maar het lukt me niet om nummerweergave op het basisstation te installeren. Heeft u advies voor mij?Bij voorbaat bedankt.Chrit Houben

, 3 jaar geleden

Beste lezer Kan of moet ik de Gigaset A420A duo registeren ivm garanrieWaar kan dat gr Joop

, 3 jaar geleden

Hoe kan ik nummerweergave aanzetten op mijn telefoon?

, 3 jaar geleden
Gigaset A420A Duo Set PDF voorvertoning
  • Merk: Gigaset
  • Model: A420A Duo Set
  • Product: Dect/voip-telefoon
  • EAN: 4250366832630
  • Taal: Nederlands Engels
  • Bestandstype: PDF