Huawei Ascend G610 handleiding

Huawei Ascend G610

Bekijk hier de Huawei Ascend G610 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis.

Merk
Huawei
Model
Ascend G610
Product
Smartphone
EAN
6920702783084
Taal
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees
Bestandstype
PDF
Website
http://www.huawei.com/
G610
Quick Start Guide
Schnellstartanleitung
Guide de démarrage rapide
Guida di avvio rapido
Guia de início rápido
Guia de Início Rápido
Snelstartgids

Vraag over de Huawei Ascend G610?

Wanneer u een vraag heeft over de "Huawei Ascend G610" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Is er ook een nederlandstalige gebruikershandleiding verkrijgbaar?

, 4 jaar geleden
+1

Mijn dochter heeft prepaid Vodafone, gee internetabonnement. Zij wil haar 3G uitzetten, maar wel kunnen bellen en sms-en. Hoe doet ze dat? Graag stapje voor stapje voor deze digibeet.

, 4 jaar geleden
+1

Ik weet niet hoe ik een album kan aanmaken

, 4 jaar geleden
+1

Wilt u mij een Nederlandse handleiding toe sturen, zodat ik kan zien hoe alles werkt B. V. D.

, 1 jaar geleden
0

geachte heer/mevr. Mijn telefoon slaat steeds uit als ik hem opstart. model Huawei Ascend G610 gaat ook steeds een rood lampje branden. met vriendelijke groet. a.j.luca.

, 2 jaar geleden
0

Als ik wil bellen krijg ik de melding dat de functie oproepen blokkeren is ingeschakeld. Ik heb dit nooit geactiveerd, bellen is niet mogelijk. Hoe schakel ik deze functie weer uit. Gr. Ruud

, 2 jaar geleden
0

Hoi , ik heb een vraagje over de huawei ascend G610 ik wordt vaak gebeld door een ongewenst nummer heb uren lang gezocht op google maar kon het nog steeds niet vinden mijn vraag is hoe kan ik een ongewenst nummer blokkeren op dit toestel ? ik hoor het graag groetjes Linda

, 3 jaar geleden
0

wilt u mijn de nederlandse gebruikershandleiding van de HUAWEI GT 610 toe sturen. ik heb geen printer, A.V.D.AKKER. AKKERVELD 40 5384DZ HEESCH, H.D.

, 3 jaar geleden
0

als ik een sms wil versturen krijg ik alles in chinese letters ,ik heb al overal gekeken waar ik dat kan veranderen maar heb het nog steeds niet gevonden hoe ik het in het nederlands krijg ?

, 3 jaar geleden
0

Ik heb een filmpje opgenomen maar als ik hem afspeel hoor ik geen geluid!! Kan iemand mij vertellen hoe dit kan en hoe dit opgelost kan worden

, 3 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten:

Gerelateerde producten: