Huawei Ascend G610 handleiding

Bekijk hier de Huawei Ascend G610 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Huawei Ascend G610?

Wanneer u een vraag heeft over de "Huawei Ascend G610" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Is er ook een nederlandstalige gebruikershandleiding verkrijgbaar?

, 4 jaar geleden

Mijn dochter heeft prepaid Vodafone, gee internetabonnement. Zij wil haar 3G uitzetten, maar wel kunnen bellen en sms-en. Hoe doet ze dat? Graag stapje voor stapje voor deze digibeet.

, 4 jaar geleden

Ik weet niet hoe ik een album kan aanmaken

, 4 jaar geleden

Wilt u mij een Nederlandse handleiding toe sturen, zodat ik kan zien hoe alles werktB. V. D.

, 10 maanden geleden

geachte heer/mevr.Mijn telefoon slaat steeds uit als ik hem opstart.model Huawei Ascend G610 gaat ook steeds een rood lampje branden.met vriendelijke groet. a.j.luca.

, 2 jaar geleden

Als ik wil bellen krijg ik de melding dat de functie oproepen blokkeren is ingeschakeld.Ik heb dit nooit geactiveerd, bellen is niet mogelijk.Hoe schakel ik deze functie weer uit.Gr. Ruud

, 2 jaar geleden

Hoi ,ik heb een vraagje over de huawei ascend G610 ik wordt vaak gebeld door een ongewenst nummer heb uren lang gezocht op google maar kon het nog steeds niet vinden mijn vraag is hoe kan ik een ongewenst nummer blokkeren op dit toestel ?ik hoor het graag groetjes Linda

, 3 jaar geleden

wilt u mijn de nederlandse gebruikershandleiding van de HUAWEI GT 610 toe sturen. ik heb geen printer, A.V.D.AKKER. AKKERVELD 40 5384DZ HEESCH, H.D.

, 3 jaar geleden

als ik een sms wil versturen krijg ik alles in chinese letters ,ik heb al overal gekeken waar ik dat kan veranderen maar heb het nog steeds niet gevonden hoe ik het in het nederlands krijg ?

, 3 jaar geleden

Ik heb een filmpje opgenomen maar als ik hem afspeel hoor ik geen geluid!!Kan iemand mij vertellen hoe dit kan en hoe dit opgelost kan worden

, 3 jaar geleden
  • Merk: Huawei
  • Model: Ascend G610
  • Product: Smartphone
  • EAN: 6920702783084
  • Taal: Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans Portugees
  • Bestandstype: PDF
  • Website: http://www.huawei.com/