Huawei Ascend W2 handleiding

Bekijk hier de Huawei Ascend W2 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Huawei Ascend W2?

Wanneer u een vraag heeft over de "Huawei Ascend W2" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hallo;Is het mogelijk om mijn telefoon in te schakelen door op het venster te tikken, in plaats van de aan/uit knop te moeten gebruiken?

, 3 jaar geleden

De mobiele telefoon kan geen verbinding meer maken met netwerk. Het netwerk reageert niet.Een laptop maakt wel verbinding met het netwerk.Draadloos, dus de cisco werkt wel zou je zeggen. De Cisco router gisteren uit en aan gezet omdat de internet en vaste telefoonverbinding via Ziggo uitgevallen waren. Na weer aanzetten werken deze dus weer, maar mij mobiele wifi krijgt geen verbinding. Voorheen wel verbinding.

, 3 jaar geleden

Hoe neem je een screen shot ?

, 4 jaar geleden

Beste sinds een korte tijd kan ik met mijn huawei w2 niet meer op mobiel netwerk krijg geen verbinding. Internet werkt alleen via wifi. Heeft iemand een oplossing voor mij?

, 4 jaar geleden

Goedendag ik heb een 4 cijferig wachtwoord in mijn telefoon gezet, maar hij pakt hem niet meer dus ik kan niet in mijn telefoon wat nu te doen

, 4 jaar geleden

links boven in rondje met streep erdoor + geen bereik

, 4 jaar geleden

Waarom schakelt de telefoon zichzelf uit? Als ik 's nachts de telefoon naast mijn bed leg is de telefoon 's morgens uitgeschakeld.

, 4 jaar geleden
Huawei Ascend W2 PDF voorvertoning
  • Merk: Huawei
  • Model: Ascend W2
  • Product: Smartphone
  • EAN: 6920702791263
  • Taal: Engels
  • Bestandstype: PDF
  • Website: http://www.huawei.com/