JBL Flip 4 handleiding

Bekijk hier de JBL Flip 4 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Bluetooth speaker handleiding is geheel gratis.

Vraag over de JBL Flip 4?

Wanneer u een vraag heeft over de "JBL Flip 4" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hoe kom ik aan een duidelijke handleiding van de JBL flip 4

, 7 maanden geleden

Ja, leuk allemaal, maar ik kan die handleiding hier helemaal niet downloaden. Op websites als handleidingkwijt.com en gebruikershandleiding.com kan dat wel.

, 4 maanden geleden

Zojuist heb ik een nieuwe JBL FLIP4 ontvangen. Mijn Huawei heef de verbinding via bluetooth onmiddellijk gerealiseerd. Maar nu: als ik spotify op mijn gsm 'aanzet' kom het geluid via de gsm ipv via FLIP. In de handleiding zie ik niet wat ik verder moet doen om de muziek via FLIP te beluisteren.

, 4 maanden geleden

Het koppelen van Bleutooth Flip 4 wht aan mijn Samsung J 5 aan lukt niet.Ik hoop dat u mij hier verder mee kan helpen.Met Vriendelijke Groet, Loes

, 5 maanden geleden

Mijn JBL Flip 4 gaat ineens niet meer aan hij is pas een week oud, en heeft altijd in een hoes gezeten. Bij opladen maakt hij wel geluid maar krijg ik hem ook niet aan, hebben jullie tips?

, 8 maanden geleden

Hoe kan ik het opstartgeluid uitzetten van de JBL flip 4? Het is nogal een hard geluid.

, 9 maanden geleden

Ik krijg mijn jlb niet aan gekoppeld aan mijn laptop .

, 1 jaar geleden

Ik heb een JBL flip 4 gekocht voor in de camper.Deze is aan gesloten via een kabel met de satellietontvanger.Moet ik iets apart instellen op de tv of deze sat.ontvanger om geluid te krijgen.Hoor nu helemaal niets.Alvast veel dank, VR GR Theo

, 1 jaar geleden
JBL Flip 4 PDF voorvertoning
  • Merk: JBL
  • Model: Flip 4
  • Product: Bluetooth speaker
  • Taal: Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans Zweeds Portugees Deens Pools Russisch Noors Fins Sloveens Chinees Indonesisch
  • Bestandstype: PDF
  • Website: http://www.jbl.com/