JBL Flip 4 handleiding

JBL Flip 4

Bekijk hier de JBL Flip 4 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Bluetooth speaker handleiding is geheel gratis.

Merk
JBL
Model
Flip 4
Product
Bluetooth speaker
Taal
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Deens, Pools, Russisch, Noors, Fins, Sloveens, Chinees, Indonesisch,
Bestandstype
PDF
Website
http://www.jbl.com/
4

Vraag over de JBL Flip 4?

Wanneer u een vraag heeft over de "JBL Flip 4" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hoe kom ik aan een duidelijke handleiding van de JBL flip 4

, 11 maanden geleden
+4

Hoe regel ik het geluid als hij is aangesloten aan de tv.

, 3 weken geleden
+1

Hoe laad ik hem op.?

, 3 weken geleden
+1

Ja, leuk allemaal, maar ik kan die handleiding hier helemaal niet downloaden. Op websites als handleidingkwijt.com en gebruikershandleiding.com kan dat wel.

, 8 maanden geleden
+1

Mijn telefoon Nokia 5 kan geen verbinding maken met de jbl flip 4 zwart. Alles geprobeerd maar hij blijft zoeken naar bluetooth apparatuur, maar geen resultaat.

, 1 maand geleden
0

Zojuist heb ik een nieuwe JBL FLIP4 ontvangen. Mijn Huawei heef de verbinding via bluetooth onmiddellijk gerealiseerd. Maar nu: als ik spotify op mijn gsm 'aanzet' kom het geluid via de gsm ipv via FLIP. In de handleiding zie ik niet wat ik verder moet doen om de muziek via FLIP te beluisteren.

, 8 maanden geleden
0

Het koppelen van Bleutooth Flip 4 wht aan mijn Samsung J 5 aan lukt niet. Ik hoop dat u mij hier verder mee kan helpen. Met Vriendelijke Groet, Loes

, 10 maanden geleden
0

Mijn JBL Flip 4 gaat ineens niet meer aan hij is pas een week oud, en heeft altijd in een hoes gezeten. Bij opladen maakt hij wel geluid maar krijg ik hem ook niet aan, hebben jullie tips?

, 1 jaar geleden
0

Ik krijg mijn jlb niet aan gekoppeld aan mijn laptop .

, 1 jaar geleden
0

Ik heb een JBL flip 4 gekocht voor in de camper. Deze is aan gesloten via een kabel met de satellietontvanger. Moet ik iets apart instellen op de tv of deze sat.ontvanger om geluid te krijgen. Hoor nu helemaal niets. Alvast veel dank, VR GR Theo

, 1 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten: