Kärcher SC 5 Premium handleiding

Kärcher SC 5 Premium

Bekijk hier de Kärcher SC 5 Premium handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Stoomreiniger handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Kärcher SC 5 Premium?

Wanneer u een vraag heeft over de "Kärcher SC 5 Premium" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

beste ik heb een stoomreiniger aangekocht met gepaste ontkalkersticks mijn vraag is op welke manier moet ik mijn stoomreiniger karcher sc5 ontkalken het is niet duidelijk

, 9 maanden geleden

BesteIk heb een stoomreiniger aangekocht, met gepaste ontkalkersticks. Mijn vraag is : op welke manier moet ik mijn stoomreiniger Karcher SC 5 Premium hiermee ontkalken. Heb gezocht naar de richtlijnen maar is voor mij niet erg duidelijk. Graag zou ik jullie proffesionele uitleg willen krijgen, zodat ik mijn stoomreiniger ontkalk op de manier waarop ik er nog lang plezier van kan blijven hebbenMet Vriendelijke groetenMartine

, 1 jaar geleden

Er komt tijdens het strijken met stoom veel water mee. Hoe kan ik dit verhelpen? Ontkalken heb ik gedaan volgens instructie met staafjes van karcher.

, 1 jaar geleden

Wat is het verschil tussen een Kärcher stoomreiniger sc5 en een sc5 premium?

, 2 jaar geleden
Kärcher SC 5 Premium PDF voorvertoning
Soort: Cilinder-stoomreiniger
Inhoud: 1.5 l
Kleur van het product: Black,White
Vermogen: 2200 W
AC invoer voltage: 220 - 240 V
AC invoer frequentie: 50 - 60 Hz
Stoomdruk: 4.2
Klaar-tijd: 3 min
Aan/uitschakelaar:
Breedte: 301.3 mm
Diepte: 439 mm
Hoogte: 305 mm
Gewicht: 6000 g
Vloermondstuk:
Inclusief ijzer:
Reinigingsborsteltje:
Schoonmaakdoekje:
Inclusief kwast:
/ 192