LaCie Grand Hard Disk handleiding

LaCie Grand Hard Disk

Bekijk hier de LaCie Grand Hard Disk handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Externe harde schijf handleiding is geheel gratis.

Vraag over de LaCie Grand Hard Disk?

Wanneer u een vraag heeft over de "LaCie Grand Hard Disk" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Beste, ik ben de voedingskabel kwijt van mijn lacie 2870 1TB, waar kan ik er één kopen en welk type moet het juist zijn?Dank bij voorbaat

, 3 maanden geleden

hoi Ik heb een Lacie 3 TB externe harddisk.N2870 Sinds kort herkent mijn systeem Windows 10 64 bit de Lacie niet meer? Staat ook niet meer aangeven in apparatenbeheer. Aansluiten op andere USB ingangen, resetten, speciaal resetten,zoeken naar nieuwe stuurprogramma's heeft niet gewenste resultaat opgegeven. De Lacie piept of tikt niet ,de adapter sist of piept niet! Eerst was die via router aan gesloten,deed die t prima en kon ik 'em zo vinden Nu niet meer! Ook niet als ik 'em direct aansluit op een USB poort! Er staan dierbare foto's van kleinkinderen op Die moet ik terug hebben, Ik zie op internet dat er meerdere problemen zijn met Lacie externe harddisk. Is hier aub een oplossing voor? Graag een reactieMet een vriendelijke groet Ben

, 2 jaar geleden

Lacie grand harddisk.Mijn lacie harde schijf gaat niet meer aan. Er knippert een rood lampje. Wat moet ik doen??? Help..

, 2 jaar geleden

ik hoop dat u mij kan helen ben op zoek naar allen aansluitingen ben het kwijt na verhuizing groetjes conny

, 2 jaar geleden
LaCie Grand Hard Disk PDF voorvertoning
Opslagcapaciteit harde schijf: 1024
Intern:
Rotatiesnelheid harde schijf: - RPM
Overdrachtssnelheid (max): 480 Mbit/s
Aantal USB 2.0-poorten: 1
Compatibele besturingssystemen: Windows XP/Vista/7\nMac X 10.5/10.6
Minimaal benodigde schijfruimte: 600
Afmetingen (BxDxH): 208 x 115 x 44 mm
Gewicht: 1130 g
Kleur van het product: Grijs
Plug and play:
Snelstartgids:
USB-kabel: USB
LED-indicatoren: y
USB-aansluiting:
USB-versie: 2.0
/ 192