Nilfisk C 125.3 handleiding

Nilfisk C 125.3

Bekijk hier de Nilfisk C 125.3 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Hogedrukreiniger handleiding is geheel gratis.

Merk
Nilfisk
Model
C 125.3
Product
Hogedrukreiniger
Taal
Nederlands
Bestandstype
PDF
Website
https://www.nilfisk.com
Nil sk C 120.3
Nil sk C 125.3
Nil sk C 130.1 X-TRA
Gebruikershandleiding

Vraag over de Nilfisk C 125.3?

Wanneer u een vraag heeft over de "Nilfisk C 125.3" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Het spuiten zelf lijkt mij normaal. Wanneer ik echter even stop met spuiten (om bvb. de hogedrukreiniger te verplaatsen) maakt het toestel een raar geluid. Het lijkt alsof het probeert op te starten en dit ongeveer om de 3 seconden. Als ik terug begin te spuiten, is er blijkbaar geen probleem meer. In het begin heb ik dit geluid niet gehad. Kunt u mij hiermee helpen?

, 5 jaar geleden
0

Ben in bezit van een Nilfisk C 125.3 en volgens de handleiding moest ik de koppeling tussen kraan en slang een speciale tussen koppeling plaatsen om een goede werking van de hogedruk reiniger te krijgen. De handleiding heb ik niet meer en daarom kan ik het alleen maar hebben over een koppeling. Zou u zo vriendelijk willen zijn om mij de naam van deze speciale koppeling kunnen geven. Bij voorbaat bedankt. F.Waas

, 5 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten: