Nokia Lumia 625 handleiding

Nokia Lumia 625

Bekijk hier de Nokia Lumia 625 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis.

Merk
Nokia
Model
Lumia 625
Product
Smartphone
EAN
6438158598669
Taal
Nederlands
Bestandstype
PDF
Website
http://www.nokia.com/
Gebruikershandleiding
Nokia Lumia 625
Uitgave 1.0 NL

Vraag over de Nokia Lumia 625?

Wanneer u een vraag heeft over de "Nokia Lumia 625" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hoe zet ik een foto op de vergrendeling scherm?

, 3 jaar geleden
0

Hallo, de thema accent kleur van mijn Nokia Lumia 625 doet het plots niet meer. De thema kleur is nu zwart. De achtergrondkleur kan ik nog wel in zwart of wit veranderen. Hoe kan ik de accent themakleur weer activeren? Bovendien kan ik ook geen foto als vergrendelingscherm meer instellen. Kunnen jullie mij misschien vertellen hoe ik dit kan oplossen?

, 4 jaar geleden
0

ik kan bbij tart en thema mijn accentkleur niet meer veranderen wat moet ik doen

, 4 jaar geleden
0

Mijn beeldscherm is te groot en kan het code niet invoeren hoe kan ik dit oplossen om het apparaat weer actief te maken.

, 4 jaar geleden
0

Ik krijg mijn handleiding niet in het nederland.Wat moet ik doen?

, 5 jaar geleden
0

De thema kleur is nu zwart. De achtergrondkleur kan ik nog wel in zwart of wit veranderen. Hoe kan ik de accent themakleur weer activeren?

, 5 jaar geleden
0

Dag de thema accent kleur van mijn Nokia Lumia 625 doet het plots niet meer. De thema kleur is nu zwart. De achtergrondkleur kan ik nog wel in zwart of wit veranderen. Hoe kan ik de accent themakleur weer activeren?

, 5 jaar geleden
0

Is je vraag al beantwoord, ik heb hetzelfde probleem

, 5 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten: