Samsung Galaxy Core I8260 handleiding

Samsung Galaxy Core I8260

Bekijk hier de Samsung Galaxy Core I8260 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis.

Merk
Samsung
Model
Galaxy Core I8260
Product
Smartphone
EAN
8806085770362
Taal
Engels
Bestandstype
PDF
Website
http://www.samsung.com/
www.samsung.com/hk
User Manual
GT-I8262

Vraag over de Samsung Galaxy Core I8260?

Wanneer u een vraag heeft over de "Samsung Galaxy Core I8260" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Het gebeurt regelmatig dat het gesprek beeindigd wordt als degene die ik bel mijn oproep wil beantwoorden. Zowel bij mobiele. Als bij vaste nummers. Iemand enig idee wat hier de oorzaak van kan zijn.

, 3 jaar geleden
0

Voor het terugzetten van de Samsung Galaxy Core I8260 naar de fabrieksinstellingen, wil ik alle bestanden back-upen op mijn computer. Het kopieren lukt niet,wegens een foutmelding, die zegt, dat de bestanden niet van de Smartphone opgehaald kunnen worden. Wat is de procedure

, 3 jaar geleden
0

Geachte L., Ik heb een vraag over mijn Galaxy Core GTI18260, boven in de balk waar de tijd & batterij indicatie staat daar staatl inks naast de bleu tooth een soort oog met 3 pijltjes er boven op wat betekent dit, hoe moet je dit aanspreken? Met vriendelijke groet, Frits Seidel

, 3 jaar geleden
0

Hoe kan ik s'nachts mijn 3G uitzetten?Hoop dat u me kan helpen??

, 4 jaar geleden
0

Heb vandaag een samsung galaxy core gekocht. Op internet moet ik een formulier downloaden om mijn 20 euro terug te vragen, maar dat is niet te vinden. Kunnen jullie mij helpen?

, 4 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten: