Samsung Story Station HX-DUO10EB handleiding

Bekijk hier de Samsung Story Station HX-DUO10EB handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Externe harde schijf handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Samsung Story Station HX-DUO10EB?

Wanneer u een vraag heeft over de "Samsung Story Station HX-DUO10EB" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Ik heb een externe harde schijf Samsung HX-DUO10EB uit 2010. Het back-up systeem dat erop staat heeft 1 keer gewerkt.1. Het Samsung back-up systeem werkt niet meer: blijft halverwege hangen. Ook een back-up maken met Windows back-up gaat niet goed. Halverwege stopt het programma. Ik krijg dan het volgende te zien: Er is een probleem opgetreden bij het uitvoeren van een back-up van bestand C:\Windows\System32\config\systemprofile\Mijn scans. Fout:(Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. (0x80070002)).Het klopt dat dat bestand er niet is. Maar ik kan helemaal niet instellen dat C:\windows wordt meegenomen in de back-up. Dus waar komt dit vandaan en hoe los ik het op? Scans staan gewoon in C:\gebruikers\mijn naam\mijn scans.2. Bij het leegmaken van de volle prullenbak krijg ik halverwege de foutmelding 0x80070750. Hoe los ik dit op?Met vriendelijke groet,C van Marle

, 1 jaar geleden
/ 192