Seagate Backup Plus Desktop handleiding

Seagate Backup Plus Desktop

Bekijk hier de Seagate Backup Plus Desktop handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Externe harde schijf handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Seagate Backup Plus Desktop?

Wanneer u een vraag heeft over de "Seagate Backup Plus Desktop" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hoe krijg ik een bestand bijvoorbeeld een film of foto's op de externe harde seagate schijf!

, 10 maanden geleden

Het apparaat heb ik pas. De foto's uit mijn computer heb ik overgebracht op de seagate, echter ik kan ze niet overbrengen op mijn tablet. Computer besturing Windows en tablet Android.

, 2 jaar geleden

Ik heb een Imac met fotoprogramma Lichtroom 4.4De externe Seagate Backup Plus Portable Drive van 2 terra wil niet de foto's op de schijf zetten tijdens importeren van foto's in Lichtroom.Het vinkje is geplaatst bij backup maken naar externe schijf.Krijg na importeren de melding "Kan de bestanden niet naar de back-up locatie kopiëren"Met de vorige externe schijf (WD Elements) was er niets aan de hand.Er is wel een back-up van de Imac gemaakt, dus hij werkt wel.Kan het zijn dat Lichtroom de Seagate niet herkent??Kan iemand mij helpen??Bvb DankPiet

, 2 jaar geleden

Is er een gebruikershandleiding (gebruiksaanwijzing) in de nederlandse taal?Ik zou er erg blij mee zijn; alvast bedankt.

, 3 jaar geleden

Ik he seagate Backup plus geïnstalleerd op windows, maar wil hemnu gebruiken voor macbook air. Hoe doe ik dat?

, 3 jaar geleden

Kan ik deze harddisk ook gebruiken om films van tv op te nemen door hem aan te sluiten op de usb-poort van de decoder?

, 3 jaar geleden

Mijn macbook air maakt geen contact meer met de hard disk. Ik krijg het bericht dat harde schijf niet kan worden gevonden. Wat moet ik doen?

, 3 jaar geleden

Graag een Nederlandse handleiding voor de seagate backup plus

, 4 jaar geleden

Beste,graag een Nederlandse handleiding voor seagate backup plus Slim.Met vriendelijke groet Dirk.

, 3 jaar geleden
/ 192