Siemens TK53009 handleiding

Bekijk hier de Siemens TK53009 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Koffiezetapparaat handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Siemens TK53009?

Wanneer u een vraag heeft over de "Siemens TK53009" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Mijn Siemens TK53009 was toe aan de service beurt het lampje 7a bleef constant branden waardoor ik de knoppen 4 en 5 niet kon indrukken. Bij het aanzetten knipperen de lampjes 3 en 4 en gaan vervolgens uit en de lampjes 7a en 7d blijven dan branden, de hele service programma werkt dan niet. Wat is daar aan te doen.Bij voorbaat mijn hartelijke dank,

, 3 jaar geleden

als ik service wil uitvoeren gaat het lampje van bijvullen waterreservoir branden en kan de service niet worden uitgevoerd . hoe dit op te lossen ?

, 6 maanden geleden

Goedemiddag,Normaal een fantastisch apparaat welke heerlijke koffie maakt. Echter..Al vanaf het begin (1jaar) blijft bij regelmaat lampje 7a branden wanneer het reservoir (juist) is terug geplaatst, een heel gedoe voordat we koffie kunnen zetten.Nu na het reiningsproces blijft de led van knopje 2 en 5 knipperen en 7C (S) blijft branden wij kunnen het apparaat nu helaas niet gebruiken.Wat te doen??met vriendelijke groet,Hanny vd Schans

, 2 jaar geleden

Tijdens het reinigingsprogramma blijft lampje 7a branden, terwijl reservoir vol is en correct geplaatst is. Hierdoor werkt het apparaat zijn reinigingsprogramma niet af. Uitzetten en weer aanzetten blijft het apparaat in de reinigingsmodus staan.Ik kan er nu niets mee. Graag uw advies.Mvgr H Wijenberg

, 8 maanden geleden

Mijn koffiemachine TK53009 heeft een paar weken uitgestaan. Als ik op de aan/uit knop druk dan gaan alle lampjes (4 groen en 4 rood) constant branden. Verder doet het apparaat niets meer. Ik kan hem ook niet meer uitzetten. Alleen stekker losnemen is de enige mogelijk om hem uit te zetten.

, 3 maanden geleden

Als we het appparaat aanzetten blijven alle rode lampjes continu branden, en uitzetten gaat daarna alleen door de stekker eruit te trekken, aan/uit knop reageert niet. Opvangbak is leeg, water en bonen bijgevuld, 2 wkn geleden voor het laatst ontkalkt

, 8 maanden geleden

Bij het ontkalken service programma onderbroken omdat ik water en ontkalker er niet had ingedaan daarna apparaat helemaal van slag.

, 9 maanden geleden

Waterreservoir TK53009 loopt leeg in De lekbak.Hoe is dit op te losses ?

, 1 jaar geleden

De uitstroom van koffie is ongelijk verdeeld over de twee uitloopopeningen, een ervan is blijkbaar deels verstopt. Het reinigngsprogramma verhelpt dit niet. Kennelijk moet dit op een andere manier worden gereinigd. Ik heb op internet gezocht naar een handleiding hoe de uitloop-sectie te demonteren, maar kon niets vinden (voor dit apparaat). Gaarne een aanwijzing!

, 1 jaar geleden

koffie loopt direct in de opvangbak heeft iemand hetzelfde probleem? En is hier een oplossing voor?13 april 2017

, 1 jaar geleden

Lampje voor volle afvalbak (7b) gaat veel te laat branden, water loopt dan al over de bak en het wordt dan een rommeltje. Hoe is dit, beter, af te stellen ?

, 1 jaar geleden
Siemens TK53009 PDF voorvertoning

  Product specificaties

  Prestatie
  Capaciteit in kopjes-
  Koffie invoertypeCoffee beans, Ground coffee
  Koffiezet apparaat typeVolledig automatisch
  Maximum werkdruk15
  Aantal temperatuurinstellingen3
  Capaciteit watertank1.8l
  Koffiebonen capaciteit250g
  Ingebouwde molenyes
  Regelbare malinginstellingenyes
  Automatisch antikalksysteemyes
  Beker-warmeryes
  Instelbare waterhoeveelheidyes
  Instelbare temperatuuryes
  Melkreservoirno
  Koffie makenyes
  Espresso makenyes
  Cappuccino makenyes
  Warmwatersysteemyes
  Latte macchiato makenyes
  -Cappuccino, Coffee, Espresso, Hot water, Latte macchiato
  Design
  Aantal spuiten2
  Stoomkraanyes
  Producttype Espressomachine
  KastontwerpVrijstaand
  Kleur van het productZwart
  Materiaal behuizing-
  Soort bedieningKnoppen
  Ingebouwd displayno
  Ergonomie
  Uitneembare morsplaatyes
  Snoerlengte1m
  Gewicht en omvang
  Breedte260mm
  Diepte450mm
  Hoogte 340mm
  Gewicht 8270g
  Energie
  Vermogen1400W
  AC invoer voltage220-240V
  AC invoer frequentie50Hz