Thule EuroWay G2 921 handleiding

Thule EuroWay G2 921

Bekijk hier de Thule EuroWay G2 921 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Fietsendrager handleiding is geheel gratis.

Merk
Thule
Model
EuroWay G2 921
Product
Fietsendrager
EAN
7313020064130
Taal
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Pools, Fins, Turks, Slowaaks, Grieks, Hongaars, Sloveens, Kroatisch
Bestandstype
PDF
Website
https://www.thule.com/

Vraag over de Thule EuroWay G2 921?

Wanneer u een vraag heeft over de "Thule EuroWay G2 921" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Is de oprijgoot verkrijgbaar en wat is de prijs ?

, 3 jaar geleden
+3

Onze fietsen hellen op de fietsendrager achterover, omdat beide stangen waarmee je ze vastzet 4cm te lang zijn. De geleiders van de banden staan al zo ver mogelijk naar achteren en de drager zelf staat waterpas. Het kan wellicht geen kwaad, maar het staat vreemd en het lijkt me niet de bedoeling. Is hier een oplossing voor? Met dank en vriendelijke groeten, Johan Pool Katwijk

, 3 jaar geleden
+3

de eerste wielgoot naast het rek staat te dicht op het rek als ik de fiets vastzet met de klem hangt de fiets voorover op de tweede goot staat de fiets wel goed wat kan ik hieraan doen het lijkt me dat dit niet de bedoeling is Deze vraag is al een keer eerder gesteld door iemand anders maar ik kan het antwoord nergens vinden.

, 1 jaar geleden
0

ik heb 2 electrische fietsen wegen zonder accus 46 kg kan ik deze fietsendrager dan ook gebruiken,ik blijf dan onder het toegestane gewicht,accus worden dan niet op fietsen geplaats tijdens het vervoer.

, 4 jaar geleden
0

Koop gerelateerde producten:

Gerelateerde producten: