Western Digital WD Elements handleiding

Western Digital WD Elements

Bekijk hier de Western Digital WD Elements handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Externe harde schijf handleiding is geheel gratis.

Vraag over de Western Digital WD Elements?

Wanneer u een vraag heeft over de "Western Digital WD Elements" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

L.S.,Sinds ik een externe harde schijf van WD Elements heb gekocht heb ik er problemen mee. Aldoor als ik hem opnieuw aansluit op de laptop is hij "onvindbaar" en is hij onder "Deze computer" niet terug te vinden. Tot nu toe heeft een goede vriend mij aldoor uit de brand geholpen en er voor gezorgd dat de schijf terug te vinden was onder "Deze computer", maar dit is natuurlijk niet echt praktisch en ook niet de bedoeling, lijkt mij. Wat doe ik fout? Wat kan ik doen om hem terug te vinden onder "Deze computer"?Met vriendelijke groet,Bertie

, 1 jaar geleden

kan de externe schijf aangesloten worden op televisie of dvd recorder,zoals USB Stick en zo ja hoe gaat men te werk of heb je nog een extra kabel nodig ?

, 1 jaar geleden

Ik heb 07-08-2016 bij Coolbleu een WD ElementsPortable ! TB externe harde schijf gekochttot gisteren geen problemen gehad werkte goed.vanmiddag wilde ik wat wegschrijven en de laptop herkende de schijf niet meer ,en is op de laptop nergens meer te vinden. wel word de externe schijf als hij aangesloten is heel erg warm.Wacht u reactie afMvgr. Hans van GeffenTel 0630164214

, 1 jaar geleden
/ 192