X-Adventure Inmotion 3 handleiding

Bekijk hier de X-Adventure Inmotion 3 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Kinderwagen handleiding is geheel gratis.

Vraag over de X-Adventure Inmotion 3?

Wanneer u een vraag heeft over de "X-Adventure Inmotion 3" kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Hoe maak ik een buggy van de inmotion 3 xadventure

, 3 jaar geleden

Wij zijn sedert november mama en papa van onze eerste spruit. Zoals elke ouder weet zijn er heel wat spullen aan te kopen voor die kleintjes. We hadden het geluk dat onze schoonzus al 2 bengels had en dat we heel wat gerief van hen konden en mochten gebruiken. O.a. een buggy xadventure inmotion. Het enige nadeel is dat er geen handleiding meer voor handen is. Het lukte tot nu toe met de draagmand, maar onze kleine spruit wordt steeds groter en nieuwsgieriger en we willen stilaan overschakelen op de verstelbare zitting. Die probeerden we onlangs samen te monteren, maar dat lukte niet echt. Dus zijn wij nu op zoek naar een handleiding voor de montage van de verstelbare zitting. Hopelijk kan iemand ons verder helpen.Alvast bedankt en groetjes, Debbie.

, 4 jaar geleden
X-Adventure Inmotion 3 PDF voorvertoning
  • Merk: X-Adventure
  • Model: Inmotion 3
  • Product: Kinderwagen
  • Taal: Nederlands
  • Bestandstype: PDF